Vår vecka 43                                                       Uppdaterad 1 november 2008 •  © 

 Arkiv: 
 Se längst ner på sidan.

 

Nu händer inte mycket
Bilderna från Alanya får vara kvar en vecka till. Nedan finns lite bilder från höstaktiviteter. Och så har det varit bastupremiär!

Under helgen var damerna i Varberg på spa- och shoppingresa. Själv började jag gjuta för carporten. Eftersom jag lyckades paja ett revben när jag på torsdagen skulle ta upp båtstegen blev det inget effektivt arbete.

På lördagskvällen var det dags för bastupremiär. Vattentemperaturen var nu godkända 9,6 grader. Vi började med pajer, bröd, sallad och alla tillbörliga drycker i Jockes sjöbod. Därpå följde en lång och go bastu med många svalkande bad.

På fredagkvällen spökade det - som tur var hittade vi en påse skummgodis som räddade oss från alla hemskheter. Lördag morgon vaknade vi med frost och dimma. Ett otroligt vackert skådespel när frosten släpper och dimman lättar. Carportarbetet avancerar.

You need to upgrade your Flash Player.


Tisdagens och onsdagens blåsande gjorde bra surfingvågor så på torsdagen och fredagen gick mycket tid till bodysurfing - skitkul för en gammal gubbe. Eftersom Kleopatrastranden inte är långgrund blir det korta surfar - men många.

ARKIV:
Vecka 4,  Vecka 5,  Vecka 6, Vecka 7,  Vecka 8,  Vecka 9, Vecka 10,  
Vecka 11,  Vecka 12, Vecka 13,  Vecka 14,  Vecka 15, Vecka 16,  
Vecka 17,  Vecka 18, Vecka 19,  Vecka 20,  Vecka 21, Vecka 22,  
Vecka 23,  Vecka 24, Vecka 25,  Vecka 26,  Vecka 26b, Vecka 27,  
Vecka 28
,  Vecka 29, Vecka 30,  Vecka 31,  Vecka 32,  Vecka 33,  
Vecka 34,  Vecka 35, Vecka 36,  Vecka 37,  Vecka 38, Vecka 39
Vecka 40-41,  Vecka 42,Veckans ordspråk v. 43

Det är fortfarande en farlig värld. Det är en värld full av galningar, osäkerhet och möjliga mentala förluster.

                         George W Bush 


Med MC till Side

På onsdagen hyrde vi en motorcykel för att åka till Side för att hälsa på Anita och Mats. Det var en Yamaha 650 offroad. Att köra i Turkiet är ett äventyr - Vid stopptecken stannar man om det behövs för att överleva, vid rött ljus om man har lust. På motorvägen får man räkna med möte eftersom den som bor eftervägen och bara ska en liten bit "motströms" oftast inte har lust att köra till nästa mot och vända.När vi körde in på deras hotell blev vi jagade av en säkerhetsvakt - man skulle visst anmäla sig? Efter att ha badat och ätit lunch tillsammans med dem åkte vi och tittade på gamla Side varefter vi åkte hem.

Bra strand och perfekt sommarväder med 28 grader på dagen och 24 i vattnet.