Vår vecka 34                                                       Uppdaterad 28 augusti 2008 •  © 

 Arkiv: 
 Se längst ner på sidan.

 

Det blev sommar igen
Efter andra arbetsveckan kom sommaren tillbaka. Vi firade med dansmattetävling, 50-årskalas och mera vattenlekar.

Fredagkvällen ägnades åt tävling på dansmatta, en jobbig och frustrerande sport. Oväntad hjälp från katten höjde inte precis resultatet. 

På lördag var det 50-årskalas hos Agneta och Christer - jättetrevligt! Det var en mycket musikalisk samling så hela kvällen gick i musikens tecken.

Nötesund lever upp lite extra under öppet varv tredja helgen i augusti. Vi tog en promenad över bron för att titta på skapelserna. Utvecklingen är skrämmande, man har kvappt råd att titta. Det billigaste vi hittade var en liten båt med utombordare - gömd bakom ett förråd - för endast 355 tusen! Nej - 52 fotare eller båtar med inbyggt garage för mercan var mer inne.

 

På eftermiddagen var det hopp och lek. Först deathracer och Davids specialare till wakeboard. Middag hos Roger och Susanne och därefter jympa. På kvällen körde vi wakeboard och kneeboard. Tveksamt om jag kommer ur sängen i morgon. Men FAAAN va kul det ääääär!Veckans ordspråk v. 34

Argumentera aldrig med idioter för de drar ned dig till sin nivå och slår dig med erfarenhet
          
                    Okänd


David på wakeboard

Hopp och lek i viken - jag fick äntligen testa vå nu välutvecklade snowracer som av David döpts till Deathracer. När jag med mina 90 kilo äntrade den var frågan - den ellr jag? Efter att försökt hoppa på vågen var det slut. Jag fick lättare skador medan Deathracer knäcktes på mitten. 

Vi gick istället över till att åka wakeboard - mina övningar ska vi inte prata om. Det enda som är värt att se är hur jag tog mig ner i vattnet (film), resten glömmer vi. Titta istället på bilderna från Davids goa turer i solnedgången.

ARKIV:
Vecka 4,  Vecka 5,  Vecka 6,
Vecka 7,  Vecka 8,  Vecka 9,
Vecka 10,  Vecka 11,  Vecka 12,
Vecka 13,  Vecka 14,  Vecka 15,
Vecka 16,  Vecka 17,  Vecka 18,
Vecka 19,  Vecka 20,  Vecka 21,
Vecka 22,  Vecka 23,  Vecka 24,
Vecka 25,  Vecka 26,  Vecka 26b,
Vecka 27,  Vecka 28,  Vecka 29, 
Vecka 30,  Vecka 31,  Vecka 32,  
Vecka 33,